Alla inlägg den 29 april 2007

Av Ida - 29 april 2007 21:35

Först vill jag rekommendera Thomas Andersson Wij! Vi var och såg denne man igår på Mejeriet i Lund och det var en av de bättre spelningar jag sett, även inräknat euforiska spelningar med Kaizers Orchestra och annat dansant. Jag säger bara mellansnacket! Det var de roligaste historier jag hört på länge och vi satt där och ville inte att han skulle sluta berätta. Och vi fick reda på anledningen till att han väljer att tolka Carolas "Evighet". Så här är det: nu när Gud har bekänt färg vad det gäller musikstil (Carola har sagt att det var Gud som sa åt henne att sjunga den) vill naturligt vis Andersson Wij också sjunga den. Haha! Humor tycker vi!


Idag har vi åkt bil i skåne. Det var trevligt. Ida körde, Malin läste kartan och farföräldrarna satt i baksätet och gaggade. Vi har fikat ungefär tre gånger och ätit middag en gång. Allt detta skedde mellan Beddinge strand och Simrishamn. Däremellan fick vi in ett besök på en konstig utställning i en konsthall och vid Ale stenar.


Något komiskt hände även denna dag. På fiket i Ystad kom vi att prata om spättekakor och att vi inte smakat denna delikatess (delikatess?) Utanför fiket satt två unga män och vi frågade om de tyckte om spättekaka och de sa att det gjorde de inte. Ida backade ut från parkeingen och fick naturligtvis kärringstopp och de unga männen skrattade mycket gott (men vänligt). Till det komiska hör att när vi vandrat upp mot Ale stenar möter vi dessa pojkar och de hälsar glatt.


Vad gjorde de i Ale stenar?!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards